Ledsamt

Nu är jag trött. Jättetrött! Har varit på begravning och det tar på krafterna. Men hur ska det inte vara för de närmsta då då? De som har förlorat en när och kär make/pappa/bror osv? De måste ju verkligen vara trötta (och ledsna förstås).
Jag och L var där som stöd till M och hennes familj. Visst, självklart hade det varit roligare om det hade varit fest, som sist jag träffade alla samtidigt. Men, men, man kan inte alltid få som man vill...
L och jag åkte härifrån ca 12 och vi var tillbaka hos mig ca 18.30. Så nu har jag promenerat med hundar och ätit lite mat. Och några lakritskolor från Hindersmässan förstås! När jag kollat färdigt i cyberspace blir det ev tv en stund eller också går jag och lägger mig direkt. Vi får se hur det blir.

Hörs en annan dag! Kram alla


Bla, bla, bla

Hej alla!
Så nu sitter man här vid datorn igen. Det har blivit en del sånt på sista tiden. Och varför har jag då inte uppdaterat mer på min lilla blogg??? Ja, av samma anledning som i tidigare inlägg kan jag tänka...
Inte så kul att skriva att man har dammsugit, moppat golv, diskat, gått ut med hundarna osv. För annars har det ju inte hänt så mycket. Ja, ok då. M och hennes två grabbar var här i söndags och käkade tacos innan ljuspartyt började. Och när ljuspartyt drog igång var det hur mycket folk som helst här. Vi var 10-12 vuxna och 5 barn.
Det var kul! Men samtidigt är jag helt slut i huvudet (haha, som om jag inte vore det ändå...) när alla har gått hem. För man måste koncentrera sig så under tiden. Ha koll på vem som vill fråga vad och vem som ska beställa vad osv.

Nej, ni. Nu ska jag sticka till Haga och posta brev och köpa tidningen. Sedan blir det en ganska slö dag i dag. Skönt!

Ingen rubrik

Nu har det gått några dagar igen sedan jag senast skrev här. Vet ej varför det blir så ibland. Men det är kanske för att det inte känns som att man har så mycket att skriva om vissa dagar. Och visst skulle det vara lite roligare om jag kunde lägga in bilder, men jag vet ju inte hur man gööööööööööööööööööööööööör!!!!!!!!!!!!
Och infot om min blogg har hamnat längst ner på sidan. Hur f-n gick det till? Och hur f-n får man upp den på rätt ställe igen? Min teknik IQ är ju som en silverfisks...

Speedy

I går fick jag hem en sköldpadda till. En av samma art som den jag redan har men det här är en hane som heter Speedy. Med väääääldigt mycket tur kan det bli små bebisar sen.....    ;-)

Slänga käft

Ja, slänga käft måste man kunna göra med den som kanske ska bli ens blivande partner. Vääääldigt viktigt! Och kul!
Just nu gör jag det på SprayDate. En himla kul kille verkar han vara...
Vill bara tillägga att just denna kille säkert inte alls blir min blivande partner, men för att få veta det måste man ju lära känna varandra först. Och jag vet att den killen jag ska träffa måste vara en "släng käftperson"....
Jag vill ha någon att ha kul med!

Hångel

Ja, hångel. Kom ju på att jag hånglade tidigt i morse. Det var mysigt!   :-)
Om det bara hade varit på riktigt också... Men, men. Hånglet denna gång (vad skriver jag? Hur ofta hånglar jag egentligen?). Hm, man kanske ska skriva "offret"?
Nåväl. "Offtret" i morse var ingen annan än E-type. Och jag måste säga att det var väldigt länge sedan vi hånglade han och jag...   ;-)
Men i morse hände det! Vi hånglade och det var såååå mysigt. Precis som det ska vara. Mjukt och fint... Och han kan det där kan jag säga!   ;-)     Men som vanligt när man drömmer söta drömmar så vaknade jag! Hm...

Kram på er!
ps. Undrar om han är singel fortfarande? Någon som kan fixa en date? hahaha

GRATTIS!

Vill passa på att gratta två av dagens födelsedagsbarn. Eller barn och barn.... M.P fyller 60 och E.F fyller 51.
GRATTIS!


Trööööööööött!!!!!!!!!!!!!!!

Mmmmmmmmm. Kan man säga. Att jag är trött alltså. Har inte sovit många timmar i natt. Fy, f-n, rent ut sagt! Jag har max sovit två timmar åt gången. Är det inte någon hund som väcker mig så är det någon katt.
Jag fick inte tag i Vilma i går kväll så jag kunde inte stänga in henne i badrummet tillsammans med Zingo. Jag gör så på nätterna för att slippa vakna av kattrally eller något liknande på nattetid (Zingo lyckades ju med att riva ner gardinstång, fästen, blomma osv häromdagen). Men Vilma har ju under åren lärt sig hur det där funkar. När matte kommer och det är kväll, då blir man snart instängd....
Zingo däremot kan man fortfarande "lura". Han kommer så gärna när man ropar. Men när han väl hamnat i badrummet så börjar han skrika. Han brukar dock tystna när det blir tyst i lägenheten.
F-a-n, insåg just att det låter ganska grymt när man ser det på "papper" så här...    ;-)

Nåja. Väcktes av Vilmas halsband, Heidi skulle ut i köket, Zingo skrek, jag skulle på toa osv, osv. Och när man väl försöker sova en stund på morgonen kommer sonen in och hämtar gympakläder, telefonen ringer x 4och då var det kört. Ingen idé att prova igen!
Så nu sitter man här lite seg.  

Tjing!


Jävla blåsväder!!!

Ja, det här är det värsta j-la väder som finns! Nacken värker och nu har även ena fotleden börjat att spöka. Det har den inte gjort på flera år (tack och lov), men nu är det dags. Och det smyger sig upp i benen. Muskelvärk, muskelvärk, muskelvärk. J-LA skit rent ut sagt!!! Känner mig som om jag vore 30 år äldre eller något ju...
Skulle ha varit och tränat men nu tänker jag faktiskt lyssna på min kropp och den säger: NEJ!
Ja, ja, tänker säkert en del (även jag), bra att ha något att skylla på. Men när det blåser så här vet jag att jag får ont. I alla fall i nacken. Lederna har hållit sig ganska lugna under ett par år men som sagt, nu så... Får väl se hur länge det håller i sig.
Nu skulle det vara trevligt med lite massage. Lite svårt att smörja  Tigerbalsamet på rätt sätt i nacken på sig själv....

Tjing i skitvädret!

En liten längre bit på väg...

Ja, det är vad jag gjort i dag. Kommit en liten bit längre på väg i mitt fixande med ommöbleringen. Fick upp gardiner i mitt nya sovrum idag. Har även gjort iordning på byrån och flyttat in grabbens fotbollsbilder i hans rum. Sen har jag fixat med köket också. Ställt in alla ljus och ljushållare i vitrinskåpet igen osv.
Men det är inte klart än. Men det sista i mitt rum kan jag inte ordna till förrän det "ramlar in" ny cash i pluskan. Måste köpa fler skarvsladdar och krokar till min dörr.
Resten av det som går att fixa gör jag i morgon och då ska även alla golv skuras!

Nymfparakiten flyttade i dag med, så nu är det en bur mindre att städa ur varje vecka.

Tjingeling!

Kåldolmar och ommöblering

Har inte skrivit något på några dagar. Kan bero på att jag inte haft ork över eftersom vi bytit sovrum med varandra grabben och jag. Det räcker ju liksom inte med att flytta på möblerna. Det dyker upp en massa annat under tiden. Bakom bokhyllan, under sängen osv. Och så ska det flyttas på planscher, lampor, gardiner mm mm. Det TAR tid!
Och innan grabben stack till fritidsgården för en dryg timme sen, flyttade vi ut vitrinskåpet från köket ut i hallen. Så nu ska alla glas och diverse annat tillbaka in på hyllorna igen. Har man inte jobb så skaffar man sig...    ;-)

Läste ett inlägg från en av mina äldsta kompisar, L. Ja, hon är inte äldst om man tänker åldersmässigt men det är henne jag har känt längst. Sedan vi var 5 år  och i år fyller vi 38. Oj, vad tiden går! I höst har vi alltså känta varandra i 33 år. Inte illa pinkat av en trähäst va???
Kan bara säga; Jo, L, jag svarade på frågan om kåldolmar. Och jag skrev t o m att mina jobbarkompisar brukade ge mig sin kål så jag fick extra. Men jag skrev inget om att jag tog med den ut till min maskin som lite tilltugg under arbetet....

Kram!


Släktträff

Jo, det blir en liten släktträff hemma hos morsan i dag. Jag, sonen, min yngsta bror, mina två andra bröder med flickvänner och barn, samt min mormor ska alla hem till min mamma i dag och käka mat vid tvåsnåret.
Tror det blir dillkött eller något som näst yngste brorsan beställde för några veckor sedan. Vi får väl se!
Så det blir att slänga i sig lite frukost nu och ta en dusch innan jag blir hämtad kl.13. Hundarna ska ut en sväng igen innan dess också. Ha det gott! Vi höres... 

Fritidsresor

Hm, spånar lite på Fritidsresors reklamkampanj som de kör just nu, "Återupptäck den du förälskade dig i". Undrar bara vad hans flickvän/sambo skulle säga om det???   ;-)

En dröm

Jag kom att tänka på en dröm jag hade i förra veckan. Den dök upp när jag slängde soporna förut. Man kan ju lätt undra varför den dök upp då... Nåja, jag drömde om en fd granne (S) som bodde här på gården förut. I drömmen träffade jag henne och hennes dotter i en affär. Vi stod och pratade och hon berättade att hon hade varit på bröllop men hon kände tydligen inte paret som gifte sig, personligen. Bröllopet slutade med att hon (S) blev ihop med brudgummen! Hm...
Hur hjärnan kan få ihop det va? Måste nog berätta om den här drömmen för henne. Och varför drömmer jag sådant? Hon (S) var ju hellycklig i drömmen (måste erkänna att jag tänkte en hel del på hennes dotter, att jag tyckte det gick väääldigt fort fram. S hade ju faktiskt redan en ring på fingret..). Kan det vara för att jag själv saknar den där goa kärleken???
Jo, så är det säkert...!

Kram
ps. Grattis P på 38-årsdagen.  

Är detta året redan slut?

Ja, det kan man ju nästan tro. Alldeles nyss, och även i går, var det någon som sköt fyrverkier igen. I går höll det på länge... Inte så konstigt att stora hunden är rädd så länge varje år!

Frukost

Ja, nu sitter jag framför datorn igen med min frukost tallrik. Det är fil, havregryn och start original i tallriken och ca 18 minusgrader ute. Ja, nu kanske det är någon grad mildare men huvva när man var ute för en timme sen!
Inga långpromenader i den kylan...
Som tur är skiner solen så man får bra med energi. Kan behövas när jag ska fortsätta möblera om här. Började byta sovrum i går och hann inte färdigt. Ska ta resten i dag.
Zingo hade ju ner råttburen på golvet i går så råtta, matskålar, ja allt flög åt alla håll! Ska ta tag i det efter frukost och datatid. Klockan var ju typ halv elva när det hände i går och då orkade jag inte mer än att hitta råttan och sätta honom i en transportbur över natten. Så det finns LITE att göra i dag....
Ja, man är väl inte barnledig för inte???  hihi

Kram!

På örat

Så kanske man kan uttrycka sig... Sitter just nu i telefonkö hos sjukvårdsrådgivningen. Har så djävulskt ont i örat att hälften vore nog! Jag menar inte ont som i öroninflammation, jag menar ont som i "att det känns som att örat ska ramla dän". Brukar få så om jag legat länge på en sida och det blivit som ett tryck mot örat. Det brukar dock försvinna ganska fort när man väl ändrar ställning eller helt enkelt kliver upp ur sängen.
Den här gången ska det visst jävlas ordentligt. Har haft örat från kudden i över två timmar men det har ännu inte släppt. Kunde inte äta upp frukosten för det gör jätteont när jag tuggar. Kan inte ens ha telefonluren mot örat ju...Och hur mycket väger den?
När jag går strålar värken upp mot huvudet. AJ, det gör ont!!!

Nu är det min tur...


RSS 2.0