Tiden flyger iväg

Ja, den gör ju det! Dagarna går så fort att man knappt hinner med själv ju... Och då är man ändå hemma hela dagarna. Det värsta är att vissa tror att man inte har något att göra då. Men konstigt nog så känns det ganska ofta som att man ändå har ett heltidsjobb.
Visst, vissa saker skulle jag inte behöva göra. Som att dra igång en hundklubb, vara med i den lokala Hyresgästföreningen osv. Men jag VILL ha lite att göra. För att inte säcka ihop helt och för att träffa folk. Men visst, vissa dagar är det bara för mycket. Och ibland hoppar jag över saker för att bara vara hemma. Vissa dagar vill jag inte se en människa och då kan det bli synd om hundarna. Visst kommer de ut på promenad men kanske inte så långt.... 

Hela året har jag varit så trött också. Kan inte förstå varför. Eller jo, lite. Har ju gått med en muskelinflammation sedan januari så det är väl inte så konstigt. Men känslan är inte skön. Förra våren och sommaren vaknade jag vid 6 på morgonen och gick utan problem ut på långpromenad direkt.  Var hemma igen efter en timme eller lite till. Ingen trötthet där inte! Men nu... Jag har fan ingen energi! Jag är tom. På energi och känslor känns det som. Hm... Hur kunde jag veta att det känns så om jag inte har några känslor???

Det har varit födelsedagar igen. Mormor fyllde 81 i tisdags och mamma fyllde 60 i går. GRATTIS I MASSOR!!! Och i morgon blir det kalas!

Kram
ps. På kattungefronten går det bara framåt. De blev ju en månad i tisdags och är bara sååååå ulliga och gulliga! 

Den första måltiden

Den sista måltiden har man ju hört talas om men kanske inte så ofta om den första. Eller?
I alla fall så åt en av kattbebisarna (Salmiak kallar jag henne för, mamma heter ju Lakrits) sin första blötmat i går. Jag hade lite på fingret och hon åt och smaskade. Snacka om att ha små tänder! Men gud så gulligt!

Förut i dag gav jag alla katter tonfisk och det ville även Salmiak prova. Mmmm, det var gott! Men hon höll på att äta upp tallriken också...   ;-)
Syrran, som vi kallar PussPuss, har inte velat prova något annat än mammas mjölk än. Men hon blir snart nyfiken hon med.

Kram
 


Första promenaden

Ja, i morse när jag kom in i badrummet så hade de små lurvtussarna (kattungarna alltså) klättrat ur kartongen och "sprang" runt på golvet och spanade. Första promenaden utan tillsyn med andra ord. Kul! De blev tre veckor i går och nu börjar det bli livat. Egenhändiga promenader samt småbus med syrran är superkul! 

I blåsväder

Uj, uj, uj. Nu var det länge sedan jag skrev något här. Hm... Inte bra!

I dag var E. R och jag på invigning av ett nytt hunddagis i Lindbacka, några kilometer från mitt bostadsområde. Det ligger naturskönt vid Svartån. En av delägarna berättade att när det är fullt på dagisavdelningen så får de plats med 90 hundar samtidigt. 90!!! Utöver det ska det även finnas en pensionatsdel och längrefram även b l a en butik och en inomhusträningsplan på över 300 kvm. Inte illa!
Har redan hört mig för om vi i Vovve kan komma på studiebesök någon gång, och det var inga problem. Kan bli kul!
Vi kan även få möjlighet att hyra en del av träningsplanen om vi vill hålla kurs under vinterhalvåret.

Och nu då? Är lite trött. Var tvungen att sova ett par timmar förut, jag var så trött. Då med... Vet inte om det är muskelinflammationen som spökar eller en komination av den och varit ute i blåsväder? Blåst gör mig så j-la trött i huvudet. Och ont i ögonen får jag.
Ska nog ringa läkaren igen på måndag för att gnälla lite mer om muskelinflammationen. Den har suttit i sedan januari och man tröttnar till slut på att ha ont. Dessutom sitter värken i vänster armhåla och ibland även ut till arnvecket, så det har blivit många samtal till sjukvårdsrådgivningen om en ev hjärtinfarkt. I går kväll kom även idén om hjärtmuskelinflammation fram. Huvva! Sluta nu, Ullis!

Ha det gott! Kram

RSS 2.0