Tiden flyger iväg

Ja, den gör ju det! Dagarna går så fort att man knappt hinner med själv ju... Och då är man ändå hemma hela dagarna. Det värsta är att vissa tror att man inte har något att göra då. Men konstigt nog så känns det ganska ofta som att man ändå har ett heltidsjobb.
Visst, vissa saker skulle jag inte behöva göra. Som att dra igång en hundklubb, vara med i den lokala Hyresgästföreningen osv. Men jag VILL ha lite att göra. För att inte säcka ihop helt och för att träffa folk. Men visst, vissa dagar är det bara för mycket. Och ibland hoppar jag över saker för att bara vara hemma. Vissa dagar vill jag inte se en människa och då kan det bli synd om hundarna. Visst kommer de ut på promenad men kanske inte så långt.... 

Hela året har jag varit så trött också. Kan inte förstå varför. Eller jo, lite. Har ju gått med en muskelinflammation sedan januari så det är väl inte så konstigt. Men känslan är inte skön. Förra våren och sommaren vaknade jag vid 6 på morgonen och gick utan problem ut på långpromenad direkt.  Var hemma igen efter en timme eller lite till. Ingen trötthet där inte! Men nu... Jag har fan ingen energi! Jag är tom. På energi och känslor känns det som. Hm... Hur kunde jag veta att det känns så om jag inte har några känslor???

Det har varit födelsedagar igen. Mormor fyllde 81 i tisdags och mamma fyllde 60 i går. GRATTIS I MASSOR!!! Och i morgon blir det kalas!

Kram
ps. På kattungefronten går det bara framåt. De blev ju en månad i tisdags och är bara sååååå ulliga och gulliga! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0