Hej!

Gud vad jag är dålig på att skriva i den här bloggen! Måste verkligen skärpa mig. Hade ju en extremt rolig helg förra helgen som jag måste berätta om. Jobbade på V.ox festivalen som vi hade här i Varbergaparken. Det är en park som ligger mellan bostadsområdena Varberga och Oxhagen (där jag bor). I år var det fjärde året som vi hade denna festival och i år var EMD publikmagneterna.
Sätter in en liten bild på Danny som Nerikes Allehandas fotograf tog under konserten. Lovar att skriva mer om festivalen snart!


Kram så länge!

Sommar, sommar OCH sol!

Hej alla!
Nu har det återigen gått en tid sedan jag skrev sist. Jag är sååå slarvig på det här. Men det blir nog bättre nu sedan vi kopplat in routern och man kan skriva när det passar en själv, inte när sonen tycker att det passar.
Nu har vi haft några superfina dagar igen och då vill man inte heller sitta för länge vid datorn. 

Har precis ätit frukost och haft ett lååångt samtal i telefonen, typ en och en halv timme. Har pratat djur med en bekant.
Nu ska gaddarna borstas och sedan blir det en dusch innan jag går ut i solen för att köpa tidningen och ev ett paket kräftor till kräftskivan hos Bullen den 30:e. Får passa på när de säljer billigt på Ica. Deras Jumbo är faktiskt jättegoda och i dag är sista dagen de kostar under femtiolappen. Eller, det blir ju precis 50 spänn. Sååå fånigt med ett pris på 49.90...

Tjing i sommarvärmen! 

RSS 2.0